Short stay in Groningen

Ben je opzoek naar een studio of appartement waar je korte tijd kan verblijven? Op de Loskade zijn studio’s en huizen beschikbaar voor short stay. Deze zijn te huur voor maximaal 6 maanden.

Bekijk het aanbod

Hanzestad Groningen
Groningen is een bruisende stad in het noorden van Nederland. Er wonen ongeveer 230.000 mensen, waarvan bijna een kwart student is. Het belangrijkste vervoersmiddel in deze universiteitsstad is dan ook de fiets. Daar zijn er in Groningen zo’n 300.000 van. Je vindt er dus meer fietsen dan mensen.

Ook is de stad heel gezellig door de hippe hotspots en gezellige marktpleinen. Vroeger was Groningen een Hanzestad, wat te zien is aan de mooie architectuur in de binnenstad. Je vindt er hoge en rijkversierde pakhuizen en niet te vergeten: de prachtige Martinitoren, het juweeltje van de stad, die in de Hanze een grote rol gespeeld heeft.

Groningen heeft een innovatief stadsbeleid en allemaal prachtige highlights, zoals het moderne Groninger Museum, de hofjes, de hal van het Hoofdstation, de Vismarkt, de Broerstraat, het Noorderplantsoen, de Prinsentuin en nog veel meer.

Al het mooie van hartje Groningen ligt op korte fietsafstand De Loskade. Hier vind je een van de weinige industriële eyecatchers in de Groningse architectuur: de oude Suikerfabriek op het Suikerterrein.

Short stay geschikt voor iedereen

Short stay op de Loskade in Groningen is geschikt voor iedereen die tijdelijk wil huren. In veel gevallen zijn dit gezinnen die vanwege de bouw of verbouwing van hun woning tijdelijk een onderdak nodig hebben, studenten die een korte tijd in Groningen komen studeren, of reizigers. De studio’s of huizen zijn voor maximaal 6 maanden aaneensluitend te huur.

Bekijk het aanbod