Over

Fijn Wonen is het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen. Wij geloven dat Fijn Wonen niet alleen gaat over een woning, maar om het leven van mensen. Het is de missie van Fijn Wonen om mensen in heel Nederland betaalbaar, duurzaam en comfortabel te laten wonen zonder in te leveren op fysieke, mentale en financiële ruimte. Zo kan iedereen wonen om te leven. Vandaag, morgen en overmorgen.

Fijn Wonen, sfeer, gezin

Toekomstbestendig

Ons woonproduct Fijn Wonen is in 2014 door Van Wijnen ontwikkeld en we hebben inmiddels ruim 500 woningen gerealiseerd. De ontwikkeling van Fijn Wonen heeft geleid tot een scala aan nieuwe producten die toekomstbestendig zijn. Nul-op de-Meter en gasloos uiteraard. En waar nodig, zoals in Groningen, ook aardbevingsbestendig.

Fijn Wonen, toekomstbestendig, verrekijker

De voordelen

De voordelen? Wij borgen de leverzekerheid, snelheid en kwaliteit van de woningen door deze in eigen beheer te produceren en met vaste co-makers te werken. Daarnaast bieden wij professioneel advies, actieve ondersteuning aan bewoners, energie-coaching en een dashboard. Bovendien garanderen wij de prestatie van de woning tien jaar lang.