Fijn Wonen-woningen

Fijn Wonen is het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen. Wij geloven dat Fijn Wonen niet alleen gaat over een woning, maar om het leven van mensen. Het is de missie van Fijn Wonen om mensen in heel Nederland betaalbaar, mooi, duurzaam en comfortabel te laten wonen zonder in te leveren op fysieke, mentale en financiële ruimte. Zo kan iedereen wonen om te leven. Vandaag, morgen en overmorgen.

Op De Loskade wordt het complete palet aan woonproducten van Fijn Wonen gerealiseerd. Met Fijn Wonen bieden we woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars zeer complete en energiezuinige woningen. Het is de missie van Fijn Wonen om mensen in heel Nederland betaalbaar, duurzaam en comfortabel te laten wonen zonder in te leveren op fysieke, mentale en financiële ruimte. Door de slimme productiemethode in eigen beheer kunnen wij tegen een betaalbare prijs kwaliteit én keuzevrijheid bieden. Met onze woonproducten blijven we innoveren en grenzen verleggen en – als het even kan – anderen inspireren om met ons mee te doen!

Keuzevrijheid

Dankzij de slimme productiemethode kunnen wij betaalbare woningen met voldoende keuzevrijheid bieden. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo kan op iedere locatie een fraaie, passende en unieke uitstraling worden gerealiseerd tegen een betaalbare prijs.

Toekomstbestendig

Ons woonproduct Fijn Wonen is in 2014 door Van Wijnen ontwikkeld en we hebben inmiddels ruim 500 woningen gerealiseerd. De ontwikkeling van Fijn Wonen heeft geleid tot een scala aan nieuwe producten die toekomstbestendig zijn. Nul-op de-Meter en gasloos uiteraard. En waar nodig, zoals in Groningen, ook aardbevingsbestendig.

Afwerkingsniveau

De woningen van Fijn Wonen worden grotendeels in de fabriek gemaakt en zijn daardoor zeer energiezuinig, van hoge kwaliteit en snel te bouwen. De inrichting van de woningen is prettig en deels vrij in te delen en het afwerkingsniveau van de woningen is zeer compleet. Zo zijn de woningen bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming, een handdoekradiator, buitenkraan, dakraam en een hangend toilet (ook in de badkamer).

NOM-ready

Alle woningen die wij bouwen en verbouwen zijn in de basis ontwikkeld als NOM (Nul Op de Meter)-ready door de goede thermische schil en bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kunnen we een woning aanbieden die volledig NOM is inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is. De NOM-woningen zijn aardgasloos, all-electric en EPV-proof.