Suikerlaan 5T

HUIZEN
Suikerlaan in Groningen
+ meer fotos (7)
Suikerlaan in Groningen
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen
Slaapkamer in woning De Loskade

Huren in de wijk van
overmorgen

€1725,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 2 september 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 80 m2

Type: 200

Aantal kamers: 3

Aantal bedden: 4

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Dit hoekhuis met twee lagen is landelijk ingericht. De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het zuiden. Het verblijf heeft de beschikking over twee grote slaapkamers en een badkamer. Een erg mooi huis op een unieke locatie!

De foto’s zijn van een vergelijkbaar huis.

Kenmerken

2 september 2024 (onder voorbehoud)
200
80 m2
3 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en electrische radiatoren en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow