Suikerlaan 5S

HUIZEN
Suikerlaan in Groningen
Suikerlaan in Groningen
+ meer fotos (9)
Suikerlaan in Groningen
Suikerlaan in Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€1750,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 1 augustus 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 90 m2

Type: 200

Aantal kamers: 4

Aantal bedden: 2

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Dit huis heeft twee lagen een Scandinavische inrichting. De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het zuiden. Het verblijf heeft de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer.

Bijgaande foto’s zijn van een vergelijkbaar huis en kunnen iets afwijken van Suikerlaan 5S.

Kenmerken

1 augustus 2024 (onder voorbehoud)
200
90 m2
4 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow