Suikerlaan 5R

HUIZEN

Huren in de wijk van
overmorgen

€1875,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 1 november 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 124 m2

Type: 202

Aantal kamers: 2

Aantal bedden: 4

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen, type 201
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Dit type heeft drie verschillende lagen en een Scandinavische inrichting.  De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het zuiden.

Daarnaast heeft het verblijf de beschikking over twee slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is een grote ruimte en leent zich voor vele doeleinden. Een ruim verblijf op dit bijzondere terrein.

Kenmerken

1 november 2024 (onder voorbehoud)
202
124 m2
2 kamers

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow