Suikerlaan 5N

HUIZEN
Suikerlaan 5N
+ meer fotos (13)
Suikerlaan 5N
De Loskade Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€1875,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 1 augustus 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 118 m2

Type: 301

Aantal kamers: 4

Aantal bedden: 4

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Dit halfvrijstaande huis is landelijk ingericht en geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen.

De begane grond is voorzien van een tuingerichte woonkamer en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuiglap en inventaris. Op de begane grond zijn een eettafel met vier stoelen aanwezig en een bankstel, fauteuil, salontafel en dressoir met smart tv. De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het westen.

Het verblijf heeft de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een linnenkast. De andere slaapkamers op de eerste verdieping van een eenpersoonsbed en één met nog een linnenkast.  De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Hier staat de wasmachine en een droogrek. Hier kunnen ook spullen worden gestald.

De foto’s zijn van een vergelijkbare woning maar met een iets andere indeling.

Kenmerken

1 augustus 2024 (onder voorbehoud)
301
118 m2
4 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en electrische radiatoren en WTW.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow