Suikerlaan 5K

HUIZEN
+ meer fotos (12)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1750,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 30 juni 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 85 m2

Type: 101

Aantal kamers: 3

Aantal bedden: 2

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Dit hoekhuis is volledig gemeubileerd, gestoffeerd en landelijk ingericht. Van alle gemakken voorzien!

Op de eerste verdieping is de badkamer, één ingerichte slaapkamer, een tweede slaapkamer waar ook een wasmachine en droogrek staan. Vlizotrap naar zolder.

Het terras bevindt zich op het westen.

Kenmerken

30 juni 2024 (onder voorbehoud)
101
85 m2
3 kamers
Triple beglazing op de begane grond en HR++ beglazing op de verdieping, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow