Suikerlaan 5H

HUIZEN
+ meer fotos (11)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1750,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: per direct

Oppervlakte: 85 m2

Type: 101

Aantal kamers: 3

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Dit huis is volledig gemeubileerd, gestoffeerd en Scandinavisch ingericht. Een leuke plek voor bijvoorbeeld een stel of een gezin met één kind.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een waskamer met wasmachine en een badkamer aanwezig.  Vlizotrap naar zolder. Het terras bevindt zich op het westen.

Let op! De getoonde foto’s zijn van een ander huis maar redelijk vergelijkbaar. Op één van de foto’s is een eenpersoonsbed te zien. Deze is niet aanwezig in deze woning.

Kenmerken

Per direct
101
85 m2
3 kamers
HR++ beglazing, PV panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en mechanische ventilatie

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow