Suikerlaan 5H

HUIZEN

Huren in de wijk van
overmorgen

€1335,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 2 maart 2022

Oppervlakte: 85 m2

Type: 101

Aantal kamers: 3

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen, type 101, 5400
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Dit huis is volledig gemeubileerd, gestoffeerd en Scandinavisch ingericht. Een leuke plek voor bijvoorbeeld een stel of een gezin met één kind.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een waskamer met wasmachine en een badkamer aanwezig.  Vlizotrap naar zolder. Het terras bevindt zich op het westen.

Kenmerken

2 maart 2022
101
85 m2
3 kamers
HR++ beglazing, PV panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en mechanische ventilatie

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow