Suikerlaan 5G

HUIZEN
+ meer fotos (11)
Slaapkamer in woning De Loskade

Huren in de wijk van
overmorgen

€1750,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 14 oktober 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 89 m2

Type: 101

Aantal kamers: 3

Aantal bedden: 3

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Industrieel ingericht tussenhuis. Volledig gemeubileerd en gestoffeerd.

Op de begane grond is een tuingerichte woonkamer aanwezig en een keuken voorzien van complete inventaris en apparatuur (vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, kookplaat en afzuigkap). De inrichting bestaat uit een eettafel met vier stoelen, bankstel en fauteuil met dressoir, salontafel en verlichting. Het terras bevindt zich op het westen.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een bergkamer met wasmachine en een badkamer aanwezig (geen tweede toilet).  Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een kledingkast en de andere slaapkamer van een eenpersoonsbed met kledingkast.

Let op! De getoonde foto’s zijn van een ander huis maar redelijk vergelijkbaar.

Kenmerken

14 oktober 2024 (onder voorbehoud)
101
89 m2
3 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow