Suikerlaan 5E-2

STUDIO
+ meer fotos (11)
Suikerlaan Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€1250,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 6 januari 2025 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 42 m2

Type: studio op de begane grond

Aantal kamers: 1 kamer

Aantal bedden: 1

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Deze studio is gestoffeerd en gelegen op de begane grond aan het water. De inrichting is volledig industrieel. Het bestaat uit één open ruimte met hierin een slaapgedeelte met badkamer en een leefkamer met keuken. De inrichting bestaat uit een keuken voorzien van inventaris en apparatuur (magnetron, koelkast, 2 pits kookplaat en afzuigkap, eettafel met vier stoelen, bankstel met tafel, verlichting en dressoir met smart-tv, bed (twijfelaar) met nachtkastje en linnenkast. De badkamer is voorzien van een toilet en douchehoek en de studio heeft een eigen wasmachine.

Een mooie tijdelijke plek voorzien van alle gemakken!

Kenmerken

6 januari 2025 (onder voorbehoud)
studio op de begane grond
42 m2
1 kamer
Electrische verwarming, mechanische ventilatie en triple beglazing

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow