Suikerlaan 5E-2

STUDIO
+ meer fotos (18)

Huren in de wijk van
overmorgen

€950,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 21 januari 2022

Oppervlakte: 42 m2

Type: studio op de begane grond

Aantal kamers: 1 kamer

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen

Omschrijving

Deze studio is gestoffeerd en gelegen op de begane grond aan het water. De inrichting is volledig industrieel. Het bestaat uit één open ruimte met hierin een slaapgedeelte met badkamer en een leefkamer met keuken. De inrichting bestaat uit een keuken voorzien van inventaris en apparatuur (magnetron, koelkast, 2 pits kookplaat en afzuigkap, eettafel met vier stoelen, bankstel met tafel, verlichting en dressoir met smart-tv, bed (twijfelaar) met nachtkastje en linnenkast. De badkamer is voorzien van een toilet en douchehoek en de studio heeft een eigen wasmachine.

Een mooie tijdelijke plek voorzien van alle gemakken!

Kenmerken

21 januari 2022
studio op de begane grond
42 m2
1 kamer
Electrische verwarming, mechanische ventilatie en triple beglazing

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow