Suikerlaan 5D-5

STUDIO
Suikerlaan Groningen
Studio
+ meer fotos (7)
Suikerlaan Groningen
Studio
Slaapgedeelte studio
Inrichting studio
Gemeubileerd en gestoffeerd
Badkamer

Huren in de wijk van
overmorgen

€1250,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 5 maart 2025

Oppervlakte: 42 m2

Type: studio op de eerste verdieping

Aantal kamers: 1 kamer

Aantal bedden: 1

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Deze studio is gestoffeerd en is volledig Scandinavisch ingericht. Het verblijf bestaat uit één open ruimte met hierin een slaapgedeelte met badkamer en een leefkamer met keuken.

De inrichting bestaat uit een volledig ingerichte keuken (koelkast, magnetron, 2 pits kookplaat en afzuigkap) met inventaris, eettafel met vier stoelen, bankstel met tafel, verlichting, dressoir met smart tv (eigen wifi in iedere studio), bed (twijfelaar) met nachtkastje en kledingkast. De badkamer is voorzien van een douchehoek en toilet. Er is tevens een wasmachine aanwezig.

De foto’s zijn van een soortgelijke studio met dezelfde indeling en stijl. De video is van een soortgelijke studio met dezelfde indeling maar een industriële stijl.

Kenmerken

5 maart 2025
studio op de eerste verdieping
42 m2
1 kamer
Electrische boiler, radiatoren, WTW en mechanische ventilatie.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow