Suikerlaan 5D-12

STUDIO
+ meer fotos (7)
Badkamer

Huren in de wijk van
overmorgen

€1415,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 20 november 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 42 m2

Type: studio op de tweede verdieping

Aantal kamers: 2

Aantal bedden: 2

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Geschikt voor twee personen! Deze studio is gestoffeerd en gemeubileerd. Het verblijf bestaat uit twee aparte slaapkamers met bed, nachtkast, kledingkast en een smart tv. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken en badkamer met toilet en is de studio voorzien van een wasmachine. Perfecte tijdelijke plek voor twee studenten of andere vrienden die samen de huur willen delen!

Kenmerken

20 november 2024 (onder voorbehoud)
studio op de tweede verdieping
42 m2
2 kamers
Luchtwarmtepomp, vloerverwarming, WTW en mechanische ventilatie.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow