Suikerlaan 5C

HUIZEN
+ meer fotos (10)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1865,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 14 oktober 2024

Oppervlakte: 116 m2

Type: 201

Aantal kamers: 3

Aantal bedden: 4

Bekijk plattegronden

Omschrijving

Tijdelijk huren in dit prachtige hoekhuis? Het huis heeft een Scandinavische inrichting en is een ideale plek voor een gezin om tijdelijk te verblijven. De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het oosten.

Het verblijf heeft de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn ingericht waarvan de grootste met een tweepersoonsbed, nachtkastjes en kledingkast en een andere kamer met een eenpersoonsbed en een kledingkast. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en leent zich voor vele doeleinden.

Let op! De getoonde foto’s zijn van een vergelijkbaar huis.

Kenmerken

14 oktober 2024
201
116 m2
3 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow