Suikerlaan 5B

HUIZEN
+ meer fotos (12)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1820,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 1 november 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 103 m2

Type: 201

Aantal kamers: 3

Aantal bedden: 3

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen, type 201

Omschrijving

Dit huis heeft een industriële inrichting. Perfecte tijdelijke plek voor een gezin. Het verblijf heeft een tuingerichte kamer met een deur naar het terras op het oosten.

Verder heeft het de beschikking over twee slaapkamers en een badkamer. 1 slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en kast en 1 slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed met kast.

De zolder is met een vaste trap te bereiken en leent zich voor vele doeleinden.

Let op! De getoonde foto’s zijn van een huis met een iets andere indeling.

Kenmerken

1 november 2024 (onder voorbehoud)
201
103 m2
3 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow