Suikerlaan 5A

HUIZEN
+ meer fotos (10)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1865,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 29 juli 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 113 m2

Type: 201

Aantal kamers: 4

Aantal bedden: 4

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen, type 201

Omschrijving

Dit huis is geschikt voor een gezin die een tijdelijke oplossing zoekt. Het verblijf is volledig ingericht in de Scandinavische stijl en heeft een tuingerichte kamer met deur naar het terras op het oosten.

Het verblijf heeft de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met kast en een andere kamer heeft een eenpersoonsbed met kast. De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en leent zich voor vele doeleinden.

Let op! De foto’s zijn van een redelijk vergelijkbaar huis maar niet van 5A. 

Kenmerken

29 juli 2024 (onder voorbehoud)
201
113 m2
4 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow