Suikerlaan 5

HUIZEN
+ meer fotos (8)

Huren in de wijk van
overmorgen

€1875,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 15 augustus 2024 (onder voorbehoud)

Oppervlakte: 113 m2

Type: 201

Aantal kamers: 6

Aantal bedden: 3

Bekijk plattegronden
De Loskade, living lab, circulaire wijk, circulair bouwen, smart energie, tijdelijk huren, bewoners, experimenteren, fijn wonen, groningen, suikerfabriekterrein, de suiker, suikerfabrieksterrein, suikerterrein, groningen, van wijnen, fijn wonen, smart energy, smart grid, off grid, offgrid, wijk van overmorgen, type 201

Omschrijving

Dit hoekhuis met industriële inrichting  is ideaal voor een groot gezin die op zoek is naar een tijdelijke plek.

Het verblijf heeft een ruime woonkamer en open keuken. Door de hoge gootlijn is er op de verdieping ruimte voor drie goede slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en hier zijn nog twee kamers aanwezig. Tevens staat hier de wasmachine.

 

 

Kenmerken

15 augustus 2024 (onder voorbehoud)
201
113 m2
6 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en WTW

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

Circulair bouwen

We introduceren op De Loskade een compleet nieuwe lijn met circulaire woonproducten van Fijn Wonen. Deze eenheden zijn geheel remontabel.

arrow

Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt.

arrow

Smart energy

Alle opgewekte energie van de zonnepanelen, en in een volgend stadium mogelijk ook windenergie, gaat naar het energiehart van De Loskade.

arrow