Huis huren in Groningen

Ben je opzoek naar een huurhuis in Groningen om tijdelijk te verblijven? Op de Loskade hebben we verschillende mogelijkheden om een huis of studio te huren voor een maximum van 6 maanden. Op de Loskade verblijven veelal gezinnen die hun eigen woning aan het (ver)bouwen zijn en tijdelijk onderdak nodig hebben. Maar zijn er binnen- en buitenlandse studenten die tijdelijk een studio of huis huren in Groningen op de Loskade. Het is mogelijk om maximaal 6 maanden aaneengesloten op de Loskade te verblijven. Voor internationale studenten is dit 10 maanden.

Bekijk het aanbod

Duurzaam en gemeubileerd huren

De studio’s en huizen die op de Loskade staan, zijn allemaal volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Alle studio’s en huizen zijn voorzien van keuken en bijbehorende apparatuur. Mede daarom is de Loskade geschikt voor een tijdelijk verblijf.

Een duurzaam huis huren in Groningen

Alle studio’s en huizen op de Loskade zijn duurzaam. Bij de inrichting, afwerking en plaatsing van de apparatuur is zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid en circulariteit. Alle verblijven op de Loskade zijn energieneutraal.

Tijdelijk verblijven in een huurhuis in Groningen

Al onze verblijven zijn ingericht in de woonstijlen: Scandinavisch, Industrieel of Landelijk. Een wasmachine, bedlinnen en handdoeken zijn ook aanwezig in het verblijf. Benieuwd naar onze verblijven of wil je tijdelijk een huis huren in Groningen op Living lab de Loskade? Bekijk het aanbod.

Bekijk het aanbod