Gemeubileerd huren in Groningen

Ben je opzoek naar een tijdelijk oplossing? Dan is gemeubileerd huren in Groningen op de Loskade een oplossing. Dit is een uitkomst wanneer je voor korte tijd opzoek bent naar een verblijfplaats vanwege bijvoorbeeld de verkoop van je eigen woning, en je moet wachten op de oplevering van je nieuwe woning, of wanneer je aan het (ver)bouwen bent. De huurperiode is maximaal 6 maanden, en voor internationale studenten 10 maanden.

Bekijk het aanbod

Gemeubileerd en inclusief

Alle huizen en studio’s zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd en beschikken over een complete keuken en badkamer. Bij de huizen en studio’s is zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid, circulariteit. De huurprijzen zijn inclusief elektriciteit en de huizen en studio’s zijn volledig gasloos.

Gemeubileerd en gestoffeerd
Gemeubileerd en gestoffeerd

Over de Loskade

De Loskade is een Living Lab, dit houdt in dat er verschillende duurzame producten en materialen getest worden. Wij vragen de bewoners één keer per maand mee te werken aan een onderzoek om onze producten te verbeteren, meestal is dit onderzoek digitaal. Onderzoeken die wij bijvoorbeeld doen zijn onderzoeken naar gasloze energieconcepten en de impact op het energieverbruik van verschillende gevelafwerkingen.

Tijdelijk gemeubileerd huren op de Loskade

Ook tijdelijk gemeubileerd huren in Groningen op de Loskade? Bekijk welke studio’s en huizen nog beschikbaar zijn. Heb je vragen of een studio of huis? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk het aanbod