Fijn Wonen

Op De Loskade wordt het complete palet aan woonproducten van Fijn Wonen gerealiseerd. Met Fijn Wonen bieden we woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars zeer complete en energiezuinige woningen. Het is de missie van Fijn Wonen om mensen in heel Nederland betaalbaar, duurzaam en comfortabel te laten wonen zonder in te leveren op fysieke, mentale en financiële ruimte. Door de slimme productiemethode in eigen beheer kunnen wij tegen een betaalbare prijs kwaliteit én keuzevrijheid bieden. Met onze woonproducten blijven we innoveren en grenzen verleggen en – als het even kan – anderen inspireren om met ons mee te doen!

Keuzevrijheid

Dankzij de slimme productiemethode kunnen wij betaalbare woningen met voldoende keuzevrijheid bieden. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo kan op iedere locatie een fraaie, passende en unieke uitstraling worden gerealiseerd tegen een betaalbare prijs.

Afwerkingsniveau

De woningen van Fijn Wonen worden grotendeels in de fabriek gemaakt en zijn daardoor zeer energiezuinig, van hoge kwaliteit en snel te bouwen. De inrichting van de woningen is prettig en deels vrij in te delen en het afwerkingsniveau van de woningen is zeer compleet. Zo zijn de woningen bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming, een handdoekradiator, buitenkraan, dakraam en een hangend toilet (ook in de badkamer).

NOM-ready

Alle woningen die wij bouwen en verbouwen zijn in de basis ontwikkeld als NOM (Nul Op de Meter)-ready door de goede thermische schil en bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kunnen we een woning aanbieden die volledig NOM is inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is. De NOM-woningen zijn aardgasloos, all-electric en EPV-proof.